Kerst 2018

Genieten tijdens Kerst van elkaar en al het goede van het leven! Vier Kerst bij ons! Laat u verwennen tijdens de beide Kerstdagen. Geen stress van voorbereidingen. Voor een ieder diverse mogelijkheden.

Zakelijk

Samen met uw team, collega's of collega-ondernemer het jaar goed afsluiten om even stil te staan bij al het goede van het leven en uw bedrijf? Restaurant de Rheezerbelten biedt u diverse mogelijkheden in verschillende prijscategorieen. Een informele borrel met een bittergarnituur, een luxe borrel met diverse amuse hapjes, een stamppottenbuffet, een mooi Kerstdiner van drie of vier gangen, een Rheezer Bistro buffetdiner. Graag maken wij een programma op maat afhankelijk van uw wensen en uw budget.

Prive

Geen stress van voorbereidingen: laat u verwennen tijdens beide Kerstdagen. Zowel in ons Pannenkoekenrestaurant als onze Rheezer Bistro diverse mogelijkheden, zie hieronder.

Kerst in de Rheezer Bistro

Op eerste en tweede Kerstdag serveren wij voor u een heerlijk 4-, 5- of 6-gangen kerstmenu. Daarnaast serveren wij graag bijpassende wijnen. Voor de kinderen is er een apart kindermenu.

Kerst pannenkoekenrestaurant

Eerste Kerstdag
Ontvangst 17.00 uur met een welkomstdrankje van het huis. Uiteraard kunt u ook eerder komen bijvoorbeeld voor een ontvangst met 1 x koffie/thee/fris met luxe kerststol € 3,95 p.p.
Eerste Kerstdag serveren wij een uitgebreid 3-gangen buffet à € 39,50 p.p. Ook aan de kinderen is gedacht, er wordt een apart kinderbuffet gepresenteerd à € 17,50 p.p.
Tweede Kerstdag
Op tweede Kerstdag en de eerste week van de kerstvakantie t/m 28 december 2019 bent u de gehele dag gewoon welkom bij ons. ’s Ochtends wandelen en beginnen met een kopje koffie en een luxe kerststol? Dat kan bij ons! Of sluit u wandeling af met een borrel of warme chocomel. Vanaf 12:00 uur is de keuken van het pannenkoekenrestaurant geopend: een uitgebreide keuze aan pannenkoeken en diverse soorten menu's. Menukaart Pannenkoeken en Kindermenukaart Pannenkoek


Wilt u uw verblijf verlengen met een overnachting? Voor reservering in het direct naastgelegen Hotel Hardenberg aan de rand van Hardenberg te midden van het Vechtdal Overijssel klik hier.