Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Pietendagen 2018

In december komen de Pieten ook weer bij ons langs tijdens onze Pietendagen. Vier pakjesavond  tijdens een pannenkoekdiner. De èchte Pietenpannenkoek ontbreekt natuurlijk niet.
Laat de kids lekker spelen met de Pieten en hun pietendiploma halen! En natuurlijk krijgen ze ook een cadeautje van de Pieten!
Hulp nodig bij de cadeautjes uitdelen? De Pieten helpen u graag!
Tot bij de Pietendagen bij Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten! Reserveren is gewenst.

Samenwerking Theater De Voorveghter

Heel blij zijn wij met ons mooie theater in Hardenberg: De Voorveghter. Met elk jaar weer een boeiend programma. In het bijzonder rondom de kindervoorstellingen werken we samen.

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.

Vanaf oktober 2018 is er de Paw Petrol actie: en kinderpannenkoek "Paw Petrol" met een mooie pluche knuffelpop. Spaar ze alle drie! Prijs €9,95. De voorgaande acties Buurman&Buurman, Bert&Ernie, Maya& Willy de Bij waren een groot succes. Op=Op.

Herfstvakantie 2018

Lekker Buiten spelen! Blaadjes schoppen, paddestoelen zoeken of op zoek naar Knof de Pad tijdens een wandeling in het bos van de Rheezerbelten. Speel een potje midgetgolf onder de bomen. En sluit af met warme chocomel of een heerlijke pannenkoek! Genieten van elkaar en alle tijd! Erop uit met het hele gezin.