Ons jonge team bestaat uit 10 vaste teamleaden en ruim 40 oproepkrachten naast het eigenaars-echtpaar Enrico en Margé Hans. Bijna iedereen die bij de Rheezerbelten komt werken, meestal rond de 15 jaar, begint in de spoelkeuken om vervolgens door te stromen naar de keuken of bediening. We leiden ons team grotendeels zelf op. Om het de gasten naar de zin te maken, staan de familie Hans samen met het team van de Rheezerbelten dagelijks voor u klaar.
Wij serveren aandacht, liefde en tijd voor de gast. We ontzorgen de gast en laten de gast genieten van elkaar in een gezellige, ontspannen en warme sfeer. We waarderen de gast en luisteren naar onze gast. We bieden momenten voor ontmoetingen, vriendschappen en maken van herinneringen.
Restaurant De Rheezerbelten ligt te midden van het natuurschoon van de Rheezermaten en de vele campings, aan de rand van Hardenberg op de grens van Heemse en Rheeze. De prachtige heuvelrug De Rheezerbelten, gelegen direct tegenover ons restaurant, begroeid met heide, eikenhakhout en dennen, vormt het fundament voor de naam ons bedrijf. Gelegen in Vechtdal Overijssel, een mooi stukje platteland in het oosten van Nederland, wordt het gebied gekenmerkt door rust en ruimte. Lees hier meer informatie over het ontstaan van restaurant de Rheezerbelten. Samen met ons team staan wij voor u klaar!