Menukaart Rheezer Bistro

Laat u zich verrassen in ons Puur Vechtdal Menu of kiest u liever zelf van de à la carte?

a la Carte
Voorgerechten

Terrine van gerookte Vechtdalrund
ganzenlever | truffel | rode biet | aceto balsamico
***
Gemarineerde zalm
gin & tonic | aardappel | waterkers | mosterd
***
Biologische geitenkaas *
yuzu | karnemelk | little gem | nori | zeeplantjes
***
Kalfstartaar
erwt | radijs | avocado | kwark
***
Paté van hoender
buikspek | appel | witte ui

Prijs voorgerecht € 10,95
Brood met kruidenboter, aioili en tomatensalsa € 4,75

Hoofdgerechten

Varkenswang
langoustine | prei | artisjok | maggieplant
***
Entrecote van Blonde d'Aquitaine

zoete aardappel | paprika | zwarte knoflook | gebrande ui
***
Kabeljauw
groene linzen | waterkers | gezouten citroen
***
Bereidingen van selderij *
knolselderij | bleekselderij | bladselderij | truffel
***
Boerderij eend
schorseneer | haver | pastinaak | mierikswortel

Prijs hoofdgerecht € 24,50
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur en rauwkost.

Nagerechten

Creme brulee van steranijs
salmiak | yoghurt | drop
***
''Bounty''
chocolade | kokos
***
De kaasjes van ‘t Kaaskeldertje
vijgenbrood | dip van peer en balsamico
***
Citroen schuimtaart
lemon curd | witte chocolade

prijs € 9,95

* Vegetarisch of vegetarisch te maken

Wijnarrangement

Bij elke gang een smaakvolle bijpassende wijn? Kies voor ons wijnarrangement:
Viergangen € 24,00
Driegangen € 18,00
Tweegangen € 12,00

Speciale en dieetwensen

Glutenvrij, melkvrij, vegetarisch, een voedselallergie of andere speicale of dieetwensen. Voor iedere gast presenteren we met uiterste zorg een speciaal menu. Graag informeren wij u samen met de keukenbrigade. De puurheid van koken geeft vele mogelijkheden.